Over de winkel

Onze winkel is een bezienswaardigheid op zich

In onze Boerderijwinkel vind je naast onze eigengemaakte echte boerenkaas en boerderijzuivel ook tal van heerlijke streekproducten. Brood, Groenten en Fruit, Vlees van Biologische kwaliteit.     


ATTENTIE ! !
In verband met de Corona crisis kunt u ook vooraf uw bestelling plaatsen voorzien van een telefoonnummer waarop u te bereiken bent ; zodra uw bestelling klaarstaat berichten wij u zodat u slechts korte tijd in onze winkel hoeft te zijn. Het contactformulier vindt u hieronder.

Op ons melkveebedrijf worden Fleckvieh koeien op biologischewijze gehouden. Fleckvieh is een ouderwets sterk ras. De dieren en het graslandkrijgen alleen natuurlijke voedingsstoffen.

Er worden veel verschillende kazen gemaakt met verschillende kruiden. Wij hebben kazen met Italiaanse Kruidenmelange, Mosterd-Peper, Knoflook-Bieslook, Fenegriekzaad, Ui-Knofook-Paprika, Brandnetelmelange, Tomaat-Ui, Komijn, Tuinkruiden, Truffels, Gember, Groene Pepermelange, Griekse met Olijven en nog veel meer.

De melk van onze koeien wordt verwerkt tot heerlijke echte boerenkaasen ook ambachtelijk lekkere roomboter, karnemelk, gewone-, drink- , en vruchtenyoghurt. Natuurlijk allemaal vanbiologische kwalitiet     

Al deze lekkernijen zijn natuurlijk heerlijk als u zelf ietsop tafel wil zetten. Een mooi cadeau zoekt, of als u zelf een winkel runt is het misschien interessant om deze heerlijke specialiteit in uw assortiment op te nemen.

Online bestellen gaat makkelijk, druk op de "bestellijstknop" en download dit op uw computer, vul de lijst in met uw contact gegevens en de gewenste aantallen / hoeveelheden van de producten en sla het document op. Daarna kunt u het document als bijlage in een mail naar "winkel@hooibergkaas.nl" sturen, wij zorgen ervoor dat uw product de volgende dag vanaf 13.00 u. voor u klaarstaat.

Bekijk hier onze producten

Eenmaal deze kaas geproefd, wil je geen andere meer. Chapeau!

Al vele jaren koop ik mijn kaas bij de Hooiberg. Hiervoor rijd ik regelmatig van Eindhoven naar Bladel om enkele kilo’s te kopen.

Joke Daams.

Prachtige winkel met alles wat je nodig hebt.

Heerlijke kaas in heeeeel veel smaken!

Tot de volgende keer ciao

Tonny Milani.

Heerlijke biologische Yochurt, kaas en vlees producten!

Vriendelijk personeel, groot assortiment en een leuke ervaring.

Echt lekker, eerlijk en biologisch.

Eveline Maas.

Contactformulier

Neem hier contact met ons op indien u vragen heeft of een bestelling wil plaatsen


Dank u.

Uw Bericht is succesvol verzonden!

Oeps, er is iets misgegaan met het versturen. U kunt via onderstaande gegevens direct contact met ons opnemen.