• Minicamping de Hooiberg

 • Camping De Hooiberg in Bladel

  Let op ! ! Met Pinksteren zitten we helemaal volgeboekt ...

   

  Voor een heerlijk ontspannen kampeervakantie (kamperen alleen voor volwassenen). U verblijft op een Kaasboerderij in de gemoedelijke Noord Brabantse Kempen. Vanaf de camping kunt u onze koeien zien grazen en van die melk maken we heerlijke echte Boerenkaas; als u 2 nachten of meer op onze camping verblijft krijgt u gratis een stukje kaas in ons knusse boerderijwinkeltje !

  De prachtige fiets- en wandelroutes door de bos- en heidevelden met afwisselend weidelandschap lopen direct langs de camping. Ook voor de sportieve Mountainbiker zijn er tal van uitdagende MTB-routes te ontdekken. Op de weekendbraderieën in de pittoreske dorpjes in de buurt kunt u lekker rondstruinen om vervolgens op een gezellig terrasje even de benen te strekken. 

  Ook uw trouwe viervoeter mag mee op vakantie (mits aangelijnd natuurlijk) en zelfs gratis ! 

  De ruime kampeerplaatsen zijn allemaal voorzien van 6a stroom, de meeste ook met water en afvoer en op het hele terrein is een goed en snel gratis WiFi-signaal ! Het nette douche/toiletgebouw met invalide voorzieningen ligt vlakbij en voor te douchen of de afwas heeft u geen muntjes nodig. Voor de dagelijkse boodschappen is er het boerderijwinkeltje , maar ook het centrum van Bladel ligt slechts op ruim 1 km. Van de camping verwijderd.

  Voor de camperaars zijn er ruim opgezette camperkampeerplaatsen met dezelfde service  die ook in de winter open zijn echter dan geldt beperkte service, lagere kosten zodat u zelfs in de wintermaanden lekker een weekendje weg kan. Welkom op De Hooiberg !

   

 • Voor een heerlijk ontspannen kampeervakantie met caravan, tent of camper kunt u ook bij ons terecht; we hebben ruime kampeerplaatsen voorzien van 6A stroomaansluiting en bij de meeste plaatsen water en afvoer op de plaats het nette sanitairgebouw ligt vlakbij en u kunt er afwassen en douchen zonder muntjes in de recreatieruimte kunt u de krant of andere lectuur lezen en er is ook een tv aanwezig.

  Op onze camping kan alleen gekampeerd worden door volwassenen; als uw (klein)kinderen overdag op bezoek komen is dat natuurlijk geen enkel probleem , ze kunnen alleen niet blijven overnachten.

  De kampeerplaatsen zijn open van 15 Maart tot 31 Oktober.

  LET OP ! !

  In het voor- en Naseizoen(15-3 t/m 30-6 en 1-9 t/m 31-10)kunt u kiezen uit aantrekkelijke kortingen : 1 week 10% 2 weken 20% en 3 weken of langer 30% korting ! !  en bij een korter verblijf heeft u meer aan de Campingcard (CC) van oa. de ACSI 

  Voor alle kortingen geldt dat u bij de reservering aangeeft welke korting u wilt.

  De kortingen gelden niet in de Hemelvaart-Pinksteren periode.

   

 • Camperplaatsen

  Op onze camping hebben we ook ruime Camperkampeerplaatsen waar u heerlijk een of meerdere dagen met uw Camper kunt staan om de omgeving al fietsend of wandelend te ontdekken voorzien van 6A stroom en water en afvoer dicht in de buurt en ook een vul/losplaats voor de camper.

  Op de Camperplaatsen kan alleen gekampeerd worden door volwassenen; als uw (klein)kinderen overdag op bezoek komen is dat natuurlijk geen enkel probleem, ze kunnen alleen niet blijven overnachten.

  De Camperplaatsen zijn het gehele jaar geopend.